Rondo 20 W led

195,00 

Rondo 20 W Led

Mitat: halkaisija Ø 400 mm korkeus 470 mm ja syvyys 120 mm
Hoitoetäisyys: 50 cm (2500 lx), 25 cm (10 000 lx)
Kokonaisteho: 20 W
Lampputyyppi: Led
Materiaali: Polykarbonaatti, teräs
IP-luokitus: IP20
Valon lähde sis: Kyllä
Paino: 1,5 kg
Johdon pituus: 2,5 m

Varasto loppu

Osasto:

Kuvaus

Innolux Rondo

Uudistettu led kirkasvalolaite

Innolux Rondo on tyylikäs, monikäyttöinen ja kompakti kirkasvalolaite. Rondon valossa sujuu niin lukeminen kuin koti- tai työaskareetkin. Napakka koko mahdollistaa valaisimen sijoittelun myös pieniin tiloihin, kuten keittiöön tai työpöydälle. Valaisimen selkeä, pyöreä muoto muistuttaa kesän auringosta ja auttaa pitämään mielen virkeänä.

 

Valaisin on saanut European Consumers Choice Awards 2011 -palkinnon. Laitetta on miellyttävä käyttää, sillä tehokas kirkasvalo siivilöityy tasaisesti kuvun läpi silmiä rasittamatta. Rondokirkasvalon teräksestä muotoiltu runko ja ilmava lankajalka luo ajattoman ilmeen valaisimelle.
Kirkasvalohoito

Kirkasvalolaite korvaa tehokkaasti pimeänä vuodenaikana puuttuvan luonnonvalon. Kirkasvalohoidon avulla yhä useammat selviytyvät pimeän talven aiheuttamasta kaamosrasituksesta ja kaamosmasennuksesta. Kirkasvalolaitteen käyttö on miellyttävä tapa hoitaa itseään kokonaisvaltaisesti. Tutkimusten mukaan kirkasvalohoito parantaa energiatasoa ja vireystilaa päivän aikana.
Mitä kirkasvalo on?

Tutkimukset ovat osoittaneet, että kirkasvalohoito lisää ihmisen energiatasoa ja vireystilaa päiväsaikaan sekä auttaa ylläpitämään hyvää työvirettä ja -motivaatiota. Tutkimuksia on listattu Lisätietoa kirkasvalohoidosta-sivulle.

Kaikilla Innolux-kirkasvalolaitteilla saadaan aikaan turvallinen ja tehokas 10 000 luksin valoteho, jossa valon väri on puhdas valkoinen (4000K). Kirkasvalolaite korvaakin tehokkaasti pimeänä vuodenaikana puuttuvan luonnonvalon. Päivittäinen kirkasvalohoitoaika vaihtelee henkilön valoherkkyyden mukaan.

<!– Start of CuterCounter Code –>
<a href=”http://www.cutercounter.com/” target=”_blank”><img src=”http://www.cutercounter.com/hit.php?id=1076&style=4″ alt=”Free Web Hit Counter”></a>
<!– End of CuterCounter Code –>