Innolux Triple 400

199,00 

Triple 400 riippuvalaisin

Design Tapio Anttila
Akryyli/teräs
Halkaisija 400 mm
Valaisinosa korkeus 170 mm
Johdon pituus 2000 mm
3 x E27 max 35 W suositus led A++-B
Asennus valaisin pistorasiaan

Varastossa (voidaan jälkitoimittaa)

Osasto: Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

Tapio Anttila

Tapio Anttila on vuonna 1962 syntynyt sisustusarkkitehti ja muotoilija. Missiokseen hän erittelee laadukkaiden, käytännöllisien, kohtuuhintaisien ja hyvin muotoiltujen esineiden suunnittelun tavallisille ihmisille. Tapio onkin saanut useita arvostettuja kansainvälisiä sekä useita kotimaisia palkintoja: hänellä on muun muassa 11 Good Design Award -palkintoa, 2 Green Good Design Award– palkintoa, 2 Eco Design Award-palkintoa, useita Interior Innovation Award -palkintoja sekä Design Plus Award. Hänet on nimetty Vuoden Huonekalumuotoilijaksi 2012.

Innolux on mukana Suomi 100 -juhlavuodessa Suomalaisen Työn Liiton kanssa. Suomi 100 -juhlavuoden kampanjan nimi on Made By Finland.

Made by Finland –kampanja on Suomalaisen Työn Liiton, sen jäsenten ja yhteistyöorganisaatioiden yhteinen Suomi 100 –juhlavuoden kampanja, ja se on koko juhlavuoden mittainen.

Kampanjan tarkoitus on juhlistaa Suomi 100 -juhlavuotta suomalaisen työn kautta. Suomalaisen Työn Liitto haluaa tällä kampanjalla tuoda esiin suomalaisen työn merkitystä koko yhteiskunnalle sekä tuoda kotimaisen työn ja jäsenyritystensä menestystekijöitä puheenaiheeksi niin Suomessa kuin kansainvälisestikin.