Belle riippuvalaisin

240,00 

Belle 38

Väri: valkoinen
Mitat: Ø 380 , k 360
Teho: 1 x max 35 W
Valonlähde: E27
Kotelointiluokka: 20
Paino kg: 3,4
Johdon pituus cm: 200
Materiaali: lasi

Varastossa (voidaan jälkitoimittaa)

Kuvaus

Belle

Lisa Johansson-Papen suunnittelema Belle-valaisin toimii kokonsa ansiosta erinomaisesti myös ledlampuilla. Innolux Belle riippuvalaisimen kupu on suupuhallettua opaalilasia.

Lisa Johansson

Huonekalusuunnittelija, tekstiili- ja sisustussuunnittelija (1907-1989)Lisa Johansson-Pape valmistui huonekalusuunnittelijaksi vuonna 1927. Hänen uransa muotoilijana oli pitkä ja monipuolinen. Johansson-Papen huonekalut olivat hyvin funktionaalisia. Niiden suunnittelu pohjautui perusrakenteen kestävyyteen.

Vuonna 1942 hän aloitti uransa valaisinsuunnittelijana ja suunnitteli useita ajan hengen mukaisia design-valaisimia muun muassa Stockmann-Ornolla. Valaisimien materiaaleina olivat emaloitu metalli, akryyli ja lasi.

Ensisijaista Johansson-Papen suunnittelussa oli valaisimen tekninen toimivuus ja käytännöllisyys tiloissa. Hän suunnitteli Suomessa useiden suurten tilojen, kuten sairaaloiden, kirkkojen ja laivojen, valaistuksen ja valaisimet.

Johansson-Pape toimi Suomen Käsityön Ystävien taiteellisena johtajana muiden töidensä ohessa 1951–1985, ja hänet tunnettiin myös tekstiilien, ryijyjen ja mattojen suunnittelijana.Lisa Johansson-Papen työt edustivat Suomea useissa kansainvälisissä näyttelyissä 1930-luvulta alkaen. Milanon triennaalissa 1951 hänen valaisimensa saivat hopeamitalin sekä 1954 triennaalissa kultamitalin.

 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Belle riippuvalaisin”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *